Vyhladávač: Cena od do Pridať inzerát
Navigácia Zbavsatoho.sk - Baby monitory - Dig.vysielacky melodia,teplomer,svetlo, BABY CARE-ako nove

Dig.vysielacky melodia,teplomer,svetlo, BABY CARE-ako nove

digvysielacky_melodia_teplomer_svetlo_baby_care_ako_nove_is7ws.jpg
(klikni na obrázok pre zväčšenie)
Cena
19.11.2012 49,00 €

Predam malo pouzivane, ako nove digitalne vysielacky nemeckej znacky BABY CARE 5 od AUDIOLINE. Dosah 300m. Obsahuju rozne ukludnujuce melodie pre zaspanie dietatka, teplomer, nocne svetlo, kde na paneli svietia hviezdicky. Obojsmerna komunikacia-rodic-dieta-dieta-rodic. Mozete hovorit na dietatko bez toho, aby ste k nemu isli. Su plne digitalne. Po stlaceni tlacitka na rodicovskej vysielacke je led svetlo, pre lepsiu orientaciu v noci. Nastavenie hlasitosti, kontrolka baterii. Obsahuje aj nastavenie hlasitosti, spustenie pesniciek, nastavenie datumu, casu. Nastavenie alarmu a inych veci.
Pouzitie na adaptery alebo na baterky-dobijatelne-aj klasicke. Rodicovska jednotka na baterky a daju sa aj dobijat. Obsahuje aj stojan na nabijanie bateriek.
Original s krabicou.
Vhodne aj ako darcek.
PC: 84,90€
Moznost zaslania aj postou.

Vlastnosti
Lokalita: Bratislavský kraj
Kontaktná osoba: Dana
Tel/Mobil: 0903797597

Odpovedať na inzerát

Váš email:*
Vaša odpoveď:*
POZNÁMKA: údaje označené * sú povinné
Copyright ©2012 zbavsatoho.sk, Všetky práva vyhradené.
Prevádzkovateľ nezodpovedá za obsah inzercie ani diskusie, taktiež nezodpovedá za porušovanie práv duševného vlastníctva ani iných práv používateľmi. Každý používateľ preberá zodpovednosť za svoju inzerciu sám a dobrovoľne a súhlasí s tým, že nebude používať služby na serveri na účely, ktoré sú v rozpore so všeobecne záväznými právnymi predpismi Slovenskej republiky.